Rondreis Soedan

Soedan rondreis met een groep of individuele Soedan reis zoals beschreven, of speciaal voor jou gemaakt, maar ook met je eigen groepje is het goed reizen in Soedan, en vakantie.... kan altijd nog. Een Soedan rondreis is een bijzondere ervaring, zeker geen directe vakantie bestemming. Maar een groepsreis, of individuele reis op maat naar Soedan is dan ook niet iets voor Jan en alleman. Avontuur bestaat nog, merk je als je in de grote stoere terreinwagens stapt. Tentjes en allerlei kampeeruitrusting in de laadbak, een mee reizende kok, lokale gids, ervaren chauffeurs, expeditie Soedan kan starten. Toerisme staat nog in de kinderschoenen, maar dat maakt het reizen door Soedan misschien juist zo aantrekkelijk. Schurkenstaat aan de Nijl? Reis en beleef Soedan met een kleine groep, of als privé rondreis, een echte bestemming voor nieuwsgierige mensen.

'Groepsreizen en maatwerk'

Soedan 13 dagen groepsreis

Soedan 13 dagen groepsreis

Groepsreis Soedan. Met een kleine groep en Nederlandse reisleiding naar het land van de Zwarte Farao's. Rustgevende woestijnlandschappen en Faraonisch erfgoed.    

Bekijk v.a. €2.975,00
Soedan in Style

Soedan in Style

Individuele reis naar Soedan, Egyptisch achterland en poort van Afrika. Per fourwheeldrive naar Faraonisch erfgoed en indrukwekkende woestijnpartijen. Luxe 11 daagse reis vol avontuurlijk comfort.

Bekijk v.a. €3.175,00