Rondreis Oezbekistan

Rondreis Oezbekistan met een groep of individuele maatwerk Oezbekistan reis zoals beschreven of speciaal voor jou gemaakt, maar ook met je eigen groepje is het goed reizen naar Oezbekistan. Klik op een van onderstaande reizen en kies jouw rondreis. Een rondreis Oezbekistan, of dit nu een groepsreis of een individuele reis per privé auto met chauffeur is, is reizen in de tijd. Ooit maakte Oezbekistan deel uit van de legendarische Zijderoute. Tijdens de rondreizen komen de herinneringen hieraan boven. Meesterwerken van islamitische architectuur vind je in Bukhara, Samarkand en Khiva. Plaatsen die in geen enkele rondreis mogen ontbreken. Oezbekistan heeft prachtige monumenten en de reizen die naar Oezbekistan gaan kunnen dan ook het best als cultuurreizen, of cultuur vakanties, worden omschreven. Doorkruis het land zoals de karavaanstoeten dit al honderden jaren geleden deden.

'Groepsreizen en maatwerk'

Oezbekistan 13 dagen

Oezbekistan 13 dagen

Oezbekistan groepsreis, met een kleine groep en enthousiaste reisleiding. Reizen langs de mooiste plaatsen en het meest tot de verbeelding sprekende deel van de legendarische Zijderoute. 

Bekijk v.a. €1.845,00
Oezbekistan 11 daagse individuele reis

Oezbekistan 11 daagse individuele reis

Oezbekistan individuele privé reis, langs stoffige pleisterplaatsen aan de oude Zijderoute; Samarkand en Buchara. Maatwerk reis naar het het summum van islamitische architectuur.

Bekijk v.a. €1.885,00
Oezbekistan Turkmenistan 17 dagen

Oezbekistan Turkmenistan 17 dagen

Reis  Oezbekistan - Turkmenistan. Groepsreis door twee boeiende Centraal Aziatische landen, verbonden door een rijke historie, maar die zich anders hebben ontwikkeld. 

Bekijk v.a. €2.665,00