Rondreis Oezbekistan

Rondreis Oezbekistan met een groep of individuele maatwerk Oezbekistan reis zoals beschreven of speciaal voor jou gemaakt, maar ook met je eigen groepje is het goed reizen naar Oezbekistan. Klik op een van onderstaande reizen en kies jouw rondreis. Een rondreis Oezbekistan, of dit nu een groepsreis of een individuele reis per privé auto met chauffeur is, is reizen in de tijd. Ooit maakte Oezbekistan maakte deel uit van de legendarische Zijderoute. Tijdens de rondreizen komen de herinneringen hieraan naar boven. Meesterwerken van islamitische architectuur vind je in Bukhara en Samarkand. Plaatsen die in elke rondreis opgenomen dienen te worden. Ook Khiiva is zo’n plaats die tijdens een reis niet mag ontbreken. Oezbekistan heeft prachtige monumenten en de reizen die naar Oezbekistan gaan kunnen dan ook het best als cultuurreizen, of cultuur vakanties, worden omschreven. Doorkruis Oezbekistan zoals de karavaanstoeten dit al honderden jaren geleden deden, reis Marco Polo achter na. Hij was het die Oezbekistan als één van de eersten ontdekte.

'Groepsreizen en maatwerk'

Oezbekistan 13 dagen

Oezbekistan 13 dagen

Oezbekistan groepsreis, met een kleine groep en enthousiaste reisleiding. Reizen langs de mooiste plaatsen en het meest tot de verbeelding sprekende deel van de legendarische Zijderoute. 

Bekijk v.a. €1.845,00
Oezbekistan 11 daagse individuele reis

Oezbekistan 11 daagse individuele reis

Oezbekistan individuele privé reis, langs stoffige pleisterplaatsen aan de oude Zijderoute; Samarkand en Buchara. Maatwerk reis naar het het summum van islamitische architectuur.

Bekijk v.a. €1.885,00
Oezbekistan Turkmenistan 17 dagen

Oezbekistan Turkmenistan 17 dagen

Reis  Oezbekistan - Turkmenistan. Groepsreis door twee boeiende Centraal Aziatische landen, verbonden door een rijke historie, maar die zich anders hebben ontwikkeld. 

Bekijk v.a. €2.665,00