Rondreis Marokko

Rondreis Marokko met een kleine groep, of een individuele standaard reis per auto met chauffeur door Marokko, of speciaal voor jou gemaakt. Maar ook met je eigen groepje is Marokko een goede vakantie bestemming. Een Marokko rondreis is reizen door een gevarieerd landschap met bergen, zandduinen en palmoases. Deze variatie vind je ook terug in de koningssteden van Marok; Rabat, Meknes, Fes en Marrakech. Marokko wordt door meer tegenstelling gedomineerd. Zoals het mediterrane karakter van de kustplaatsen Essaouira en Agadir tegenover Berberdorpjes in de Hoge Atlas. Je kunt het zelf ervaren bij een individuele maatwerk reis, of een rondreis door Marokko met een kleine groep. Muntthee is het traditionele Marokkaanse drankje, maar ook een koffie verkeerd, of een rood wijntje bij een tajine kan je het gevoel geven echt op vakantie te zijn in Marokko.

'Groepsreizen en maatwerk'

Marokko Fotoreis

Marokko Fotoreis

Met Peter Bliek. Lekker oefenen en leren in de praktijk. Fotograferen is leuk en het is een manier om bewust te kijken naar de wereld om je heen.

Bekijk v.a. €1.675,00
Marokko 8 daagse reis met Essaouira

Marokko 8 daagse reis met Essaouira

Reis per auto met chauffeur van Casablanca naar het havenplaatsje Essaouira, en dan door naar Marrakech, verre weg de mooiste van de vier Koningssteden. Onderga Marokko, 'waar de zon ondergaat'.

Bekijk v.a. €1.285,00
Marokko Riads en Kasbahs

Marokko Riads en Kasbahs

Marokko langs Riads en Kasbahs. Auto-met-chauffeur-reis waarbij wordt geslapen in traditionele en luxe, sfeervolle accommodaties. Maak kennis met de mooiste locaties van Marokko.

Bekijk v.a. €1.585,00
Marokko en route

Marokko en route

De Marokko-en-route route slingert zich door het land en laat je kennismaken met saffrraan,  kasbah's, lokale gerechten, riads en verse sardientjes. Een bont palet  vol geuren en kleuren van een magische bestemming.

Bekijk v.a. €1.445,00
Marokko met het gezin

Marokko met het gezin

Met comfort en avontuur leent Marokko zich prima als vakantie bestmming voor ouders en kinderen. Alle Koningssteden, de Hoge Atlas, de Sahara en Atlantische Oceaan, zijn dan ook in deze route opgenomen.  

Bekijk v.a. €1.445,00
Marokko groepsreis 15 dagen

Marokko groepsreis 15 dagen

Mooie mix van Moorse en Franse invloeden, Arabisch maar ook Afrikaans. Kleine groep, ervaren Nederlandse reisleiding, zorgvuldig geselecteerde accommodaties.

Bekijk v.a. €1.345,00