Rondreis Marokko

Rondreis Marokko met een groep of individuele maatwerk reis Marokko, zoals beschreven of speciaal voor jou gemaakt, maar ook met je eigen groepje is het goed reizen naar Marokko.Hoe kan het dat jaarlijks zoveel mensen op vakantie gaan naar Marokko? Klik op één van onderstaande reizen en je weet het antwoord.

'Groepsreizen en maatwerk'

Marokko Fotoreis

Marokko Fotoreis

Peter Bliek. Lekker oefenen en leren in de praktijk. Fotograferen is leuk en het is een manier om bewust te kijken naar de wereld om je heen

Bekijk v.a. €1.585,00
Marokko 8 daagse reis met Essaouira

Marokko 8 daagse reis met Essaouira

Reis per auto met chauffeur van Casablanca naar het havenplaatsje Essaouira, en dan door naar Marrakech, verre weg de mooiste van de vier Koningssteden. Onderga Marokko, 'waar de zon ondergaat'.

Bekijk v.a. €1.185,00
Marokko Riads en Kasbahs

Marokko Riads en Kasbahs

<top>Marokko langs Riads en Kasbahs. Auto-met-chauffeur-reis waarbij wordt geslapen in traditionele en luxe, sfeervolle accommodaties. Maak kennis met de mooiste locaties van Marokko.

Bekijk v.a. €1.585,00
Marokko en route

Marokko en route

De Marokko-en-route route slingert zich door het land en laat je kennismaken met saffrraan,  kasbah's, lokale gerechten, riads en verse sardientjes. Een bont palet  vol geuren en kleuren van een magische bestemming.

Bekijk v.a. €1.445,00
Marokko met het gezin

Marokko met het gezin

Met comfort en avontuur leent Marokko zich prima als vakantie bestmming voor ouders en kinderen. Alle Koningssteden, de Hoge Atlas, de Sahara en Atlantische Oceaan, zijn dan ook in deze route opgenomen.  

Bekijk v.a. €1.445,00
Marokko groepsreis 15 dagen

Marokko groepsreis 15 dagen

Een groepsreis, met mix van Moorse en Franse invloeden, Arabisch maar ook Afrikaans. Kleine groep, ervaren Nederlandse reisleiding, zorgvuldig geselecteerde accommodaties.

Bekijk v.a. €1.345,00