Rondreis Jordanië

Rondreis Jordanië met een kleine groep of individuele Jordanië reis met privé chauffeur speciaal voor jou gemaakt, maar ook met een eigen groepje is het goed reizen in Jordanië. Groepsreis, of indiviiduele reis als maatwerk Jordanië biedt beide. Bij een Jordanië rondreis krijg je te maken met eeuwen oude culturen. Ooit trokken hier handelskaravanen door droge vlaktes van woestijn naar woestijn. Tijdens de reizen werden wierook, sierden, specerijen en kleurrijke tapijten verhandeld. Later sjokten door diezelfde woestijn kamelen met pelgrims op weg naar Mekka. Tegenwoordig zijn het westerse toeristen die in bussen rondreizen van hoogtepunt naar hoogtepunt. Natuurlijk horen daar de opgravingen van het Romeinse Jerash en de Dode Zee bij. Ook mogen het intieme Aqaba aan de Rode Zee en de Wadi Rum in de rondreis niet ontbreken. De Wadi Rum woestijn is immers door de Unesco uitgeroepen tot landschappelijk werelderfgoed. Maar het absoluut hoogtepunt tijdens een rondreis zal het bezoek zijn aan Petra, niet voor niets één van de nieuwe 7 wereldwonderen. Zijne Koninklijke Hoogheid King Abdullah II van Jordanië wenst je een fijne vakantie in het Hashemitisch Koninkrijk Jordanië, waar de toerist van vandaag, sinds jaar en dag een graag geziene gast is.

'Groepsreizen en maatwerk'

Jordanië groepsreis 8 dagen

Jordanië groepsreis 8 dagen

Groepsreis Jordanië, een van de landen waar de toerist al vele jaren een graag geziene gast is: Jordanië. Reis mee door het Hashemitisch Koninkrijk, de kroonjuweel van het Midden-Oosten.

Bekijk v.a. €1.245,00
Jordanië 12 dagen actief

Jordanië 12 dagen actief

Actieve reis Jordanië. Naast de klassieke hoogtepunten als Petra en Jerash, ook aandacht en tijd tijdens deze groepsrondreis voor twee  minder bekende natuurparken en extra lang verblijf in de Wadi Rum woestijn.

Bekijk v.a. €1.545,00
Jordanië-Egypte 9 daagse individuele reis

Jordanië-Egypte 9 daagse individuele reis

Individuele reis door Jordanië en Egypte, waarbij aandacht voor één van de oude - en één van de zeven nieuwe wereldwonderen; de Egyptische piramides en Petra in Jordanië. 

Bekijk v.a. €1.485,00
Jordanië 9 daagse individueel

Jordanië 9 daagse individueel

Individuele maatwerk reis Jordanië, die uitgebreid enook  aangepast kan worden. Het land Jordanië heeft veel te bieden en is al vele jaren een veilige en vriendelijke reisbestemming voor jong en oud.      

Bekijk v.a. €1.245,00
Jordanië 12 daagse individuele reis

Jordanië 12 daagse individuele reis

Actieve Jordanië reis op individuele basis. Naast de klassieke sites als Petra en Jerash, ook ruimte en aandacht voor minder bekende natuurparken en twee volle nachten onder de sterren in die prachtige Wadi Rum.

Bekijk v.a. €1.585,00