Iran rondreis op maat

Heeft u onze individuele voorbeeldreizen in Iran bekeken maar zou u het toch anders willen?  Door onze expertise kunnen we u helpen met een unieke route samen te stellen die aan uw wensen voldoen.

Iran stedentrip Teheran

Korte reis met rechtstreekse vlucht naar de hoofdstad van Iran, het oude Perzië. Musea, bazaars, masoulea, de lokale keuken, paleizen van de laatste Sjah. Oud en nieuw. Maak kennis met een bijzondere stad.

Vanaf 1.185,00

Iran reis 10 dagen

Reis reis die louter hoogtepunten kent en je in korte tijd veel van Iran laat zien. Natuurlijk reis je naar Shiraz, Yazd en Esfahan, maar je maakt ook kennis met een bevolking die je laat voelen oprecht welkom te zijn.

Vanaf 1.675,00

Iran Noord groepsreis

Noord Iran groepsrondreis naar het noordwestelijk deel. Iran herbergt een schat aan cultureel erfgoed, is landschappelijk gevarieerd en heeft een bonte etnische mix. Een regio om te bereizen!

Vanaf 2.145,00

Iran Lost Cities Classic

Architectuur en Iran, klassieke groepsreis met Nederlandse begeleiding, waarbij naast alle hoogtepunten die Iran te bieden heeft extra oog is voor de hoogwaardige bouwkunst, zowel islamitische- als leemarchitectuur.

Vanaf 2.275,00

Iran compleet reis

Reizen in Iran? Complete individuele voorbeeldreis waarin zowel het noordelijke deel, als de klassieke zuidelijke regio zijn opgenomen. Met oog voor detail, reizen in een andere wereld.

Vanaf 2.765,00

Iran Boutique Hotel Tour

Iran Boutique Hotel reis om de charme van Iran te leren kennen. Overnachtingen in sfeervolle authentieke hotels met wat luxe, op super locaties in de mooiste plaatsen van Iran; Kashan, Yazd, Shiraz en Esfahan.

Vanaf 2.765,00

Iran 15 dagen klassiek

Klassieke Iran groepsreis met kleine groep waarbij je alle culturele hoogtepunten die Iran (Perzië) te bieden heeft te zien krijgt. Tijdens de reis zul je je verbazen over de gulle vriendelijkheid van de Iraanse bevolking.

Vanaf 1.875,00

Noord Iran Armenië

Twee minder toegankelijke regio’s die voor het eerst in een groepsreis zijn gecombineerd. Van het sjiitische Iran naar het devote Armenië. Hoe voelt dat als je halverwege de grens passeert?

Vanaf 2.645,00

Beste reistijd Iran

Iran is een enorm groot land met bergen, kuststreken en woestijn. Om die reden is er niet één antwoord op de vraag wat de beste periode om te reizen is. Praten we over de klassieke route met daarin Teheran, Yazd, Esfahan en Shiraz, dan is het antwoord dat de maanden april en mei, en de maanden september en oktober de aangenaamste temperaturen hebben en om die reden is dit de beste reistijd. Het hele jaar door kan er wel eens een buitje vallen, maar het land kent geen regenperiode. De ramadan wordt minder streng gevierd dan in Arabische landen, eten en drinken is ook overdag verkrijgbaar. Deze heilige maand is geen periode die gemeden hoeft te worden.