Rondreis Iran

Rondreis Iran met een groep of individueel maatwerk Iran reis zoals beschreven of speciaal voor jou gemaakt, maar ook met z'n tweeën of je eigen gezelschap is het goed reizen naar Iran, dat ook als Perzië bekend staat. Trendy vakantie bestemming, vaak is dit een groepsreis, maar ook per auto met privé chauffeur is het prettig reizen in veilig Iran. Reizen naar Iran is je vergapen en verbazen. Je vergaapt je bij een rondreis (dit kan een groepsreis zijn, maar ook een speciaal georganiseerde individuele reis per auto met chauffeur), aan de bijzondere bouwkunst. In plaatsen als Esfahan, Shiraz en Tabriz vind je het summum van islamitische architectuur. Maar ook in Yazd en Kashan vind je huizen en stadskernen waar je je adem voor inhoudt. Verbazen zal je je vooral over de vriendelijkheid van de Iraanse bevolking. Televisiebeelden van religieuze fanatici en vrouwonvriendelijke verhalen zorgden er voor dat een Iran vakantie lange tijd een taboe was. Maar er is veel veranderd en gezonde nieuwsgierigheid en sprookjesachtige fantasie gaan het steeds meer winnen van dogma's en vooroordelen. Een vakantie naar Iran – Perzië – is weer een uitstekende optie.

'Groepsreizen en maatwerk'

Noord Iran Armenië

Noord Iran Armenië

Twee minder toegankelijke regio's die voor het eerst in een groepsreis zijn gecombineerd. Van het sjiitische Iran naar het devote Armenië. Hoe voelt dat als je halverwege de grens passeert?      

Bekijk v.a. €2.645,00
Iran reis 10 dagen

Iran reis 10 dagen

Reis reis die louter hoogtepunten kent en je veel van Iran in korte tijd laat zien. Natuurlijk reis je naar Shiraz, Yazd en Esfahan, maar je maakt ook kennis met de Iraanse bevolking die je laat voelen oprecht welkom te zijn.

Bekijk v.a. €1.545,00
Iran 15 daagse individuele Noord reis

Iran 15 daagse individuele Noord reis

Individuele  Iran Noord reis, die door de noordelijke en ook de westelijke provincies gaat, deze reis op individuele basis naar Iran is  met name bedoeld voor wie meer wil zien dan de klassieke plaatsen.    

Bekijk v.a. €2.585,00
Iran 15 dagen klassiek

Iran 15 dagen klassiek

Klassieke Iran groepsreis met kleine groep waarbij je alle culturele hoogtepunten die Iran (Perzië) te bieden heeft te zien krijgt. Tijdens de reis zul je je verbazen over de gulle vriendelijkheid van de Iraanse bevolking.

Bekijk v.a. €1.875,00
Iran 11 daagse individuele reis

Iran 11 daagse individuele reis

Individuele Iran reis met steden vol architectuur van de bovenste plank.  Kalligrafieën, tegelmozaïeken en miniaturen.  Een reis die op veel manieren kan worden aangepast.      

Bekijk v.a. €1.885,00
Iran Noord groepsrondreis

Iran Noord groepsrondreis

Noord Iran groepsrondreis naar het noordwestelijk deel. Iran herbergt een schat aan cultureel erfgoed, is landschappelijk gevarieerd en heeft een bonte etnische mix. Een regio om te bereizen!  

Bekijk v.a. €2.145,00
Iran compleet reis

Iran compleet reis

Reizen in Iran? Complete individuele voorbeeldreis waarin zowel het noordelijke deel, als de klassieke zuidelijke regio zijn opgenomen. Met oog voor detail, reizen in een andere wereld.   

Bekijk v.a. €2.765,00
Iran Boutique Hotel Tour

Iran Boutique Hotel Tour

Iran Boutique Hotel reis voor een Iran stedenreis met overnachtingen in sfeervolle authentieke accommodaties met wat luxe op locaties in de mooiste plaatsen van Iran; Kashan, Yazd, Shiraz en Esfahan.

Bekijk v.a. €2.685,00
Azerbeidzjan Noord Iran 16 dagen

Azerbeidzjan Noord Iran 16 dagen

Groepsrondreis door Azerbeidzjan en Noord Iran. Bekijk met Nederlandse reisleiding, al het mooiste dat deze duizenden jaren oude regio te bieden heeft. Van de hoge Kaukasus naar Kaspische Zee.

Bekijk v.a. €2.745,00
Iran Lost Cities Classic

Iran Lost Cities Classic

Architectuur en Iran, klassieke groepsreis met Nederlandse begeleiding, waarbij naast alle hoogtepunten die Iran te bieden heeft extra oog is voor de hoogwaardige bouwkunst, zowel islamitische- als leemarchitectuur.

Bekijk v.a. €2.175,00