Georgië Grand Tour

Georgië totaal. Reis van Oostelijk David Gareja tot het meest Westelijke Batumi. Van Zwarte Zee naar Upper Svaneti, waar de wereld eindigt. Zeer complete kennismaking met Georgië en de Kaukasus.

Vanaf 2.475,00

Georgië 9 dagen

Maak kennis met Georgië, de voormalig Sovjetrepubliek met toostmeesters aan rijk gedekte tafels, hoge bergen, ruige dalen, snelstromende rivieren en een schat aan architectonisch erfgoed.

Vanaf 1.445,00
Georgie-rondreis

Georgië 8 dagen

Georgië groepsreis, reis mee door het ruige Georgië met besneeuwde bergentoppen, groene valleien en snel stromende rivieren. Breng een toost uit op dit land vol UNESCO sites.

Vanaf 1.445,00

Authentiek Georgië 13 dagen

Een eigen en zeer bijzondere reis voor liefhebbers van natuur, cultuur en zij die houden van fotograferen van verlaten en vervallen bouwwerken uit de Sovjet tijd en andere periodes.

Vanaf 1.765,00

Armenië Georgië 15 dagen

Groepsreis naar Georgië en Armenië, twee boeiende landen in de Kaukasus, die allebei pretenderen als eerste het christendom te hebben omarmd. Kleine groep, fijne hotels, prettige vluchttijden.

Vanaf 1.885,00

Armenië Yerevan Tbilisi

Yerevan en Tbilisi, twee onbekende hoofdsteden in voor het toerisme twee nog grotendeels onontgonnen Europese landen: Georgië en Armenië. Kom terug met verhalen waar naar geluisterd wordt.

Vanaf 1.345,00