Rondreis Georgië

Rondreis Georgië met een kleine groep, of een individuele standaard reis per auto met chauffeur door Georgië, of speciaal voor jou gemaakt. Maar ook met je eigen groepje is Georgië een goede vakantie bestemming.

'Groepsreizen en maatwerk'

Armenië Georgië 15 dagen

Armenië Georgië 15 dagen

Groepsreis naar Georgië en Armenië, twee boeiende landen in de Kaukasus, die allebei pretenderen als eerste het christendom te hebben  omarmd. Kleine groep, fijne hotels, prettige vluchttijden.  

Bekijk v.a. €1.785,00
Georgië 8 dagen

Georgië 8 dagen

Georgië groepsreis, reis mee door het ruige Georgië met besneeuwde bergentoppen, groene valleien en snel stromende rivieren. Breng een toost uit op dit land vol UNESCO sites.

Bekijk v.a. €1.145,00
Georgië Grand Tour

Georgië Grand Tour

Georgië totaal. Reis van Oostelijk David Gareja tot het meest Westelijke Batumi. Van Zwarte Zee naar Upper Svaneti, waar de wereld eindigt. Zeer complete kennismaking met Georgië en de Kaukasus.

Bekijk v.a. €2.275,00
Georgië 8 daagse individuele reis

Georgië 8 daagse individuele reis

Individuele Georgië reis van 8 dagen per auto met chauffeur, die als uitgangspunt kan dienen voor een zelf samen te stellen reis. Aanpassingen zijn dus mogelijk.            

Bekijk v.a. €1.485,00
Georgië 9 dagen

Georgië 9 dagen

Maak kennis met Georgië, de voormalig Sovjetrepubliek met toostmeesters aan rijk gedekte tafels, hoge bergen, ruige dalen, snelstromende rivieren en een schat aan  architectonisch erfgoed.

Bekijk v.a. €1.445,00