Rondreis Georgië

Rondreis Georgië met een kleine groep, of een individuele standaard reis per auto met chauffeur door Georgië, of speciaal voor jou gemaakt. Maar ook met je eigen groepje is Georgië een goede keus als vakantie. Georgië rondreizen zijn reizen met natuur, cultuur en architectuur. Het zijn de drie ingrediënten die voor veel van de Georgië reizen bepalend zijn. Dit kan een groepsreis zijn, maar ook een individuele privé reis op maat gemaakt. Het reizen in Georgië wordt niet voor niets steeds populairder. Reizigers komen terug met verhalen over tomada’s, toostmeesters die in staat zijn een hele avond toosten uit te brengen, over sfeervolle guestehouses en het uitgaansleven van Tbilisi. Rijk gevulde tafels zorgen nu en dan voor een vakantie gevoel. Ook de vele UNESCO sites van kloosters, kerken en kathedralen, maken Georgië steeds meer en meer tot een interessante vakantie bestemming.

'Groepsreizen en maatwerk'

Armenië Georgië 15 dagen

Armenië Georgië 15 dagen

Groepsreis naar Georgië en Armenië, twee boeiende landen in de Kaukasus, die allebei pretenderen als eerste het christendom te hebben omarmd. Kleine groep, fijne hotels, prettige vluchttijden.  

Bekijk v.a. €1.775,00
Georgië 11 dagen privé reis

Georgië 11 dagen privé reis

Reis per auto met privé chauffeur door vruchtbare valleien en over hoge bergkammen naar al het moois dat Georgië te bieden heeft.

Bekijk v.a. €1.485,00
Georgië 8 dagen

Georgië 8 dagen

Georgië groepsreis, reis mee door het ruige Georgië met besneeuwde bergentoppen, groene valleien en snel stromende rivieren. Breng een toost uit op dit land vol UNESCO sites.

Bekijk v.a. €1.445,00
Georgië Grand Tour

Georgië Grand Tour

Georgië totaal. Reis van Oostelijk David Gareja tot het meest Westelijke Batumi. Van Zwarte Zee naar Upper Svaneti, waar de wereld eindigt. Zeer complete kennismaking met Georgië en de Kaukasus.

Bekijk v.a. €2.275,00
Georgië 8 daagse individuele reis

Georgië 8 daagse individuele reis

Individuele Georgië reis van 8 dagen per auto met chauffeur, die als uitgangspunt kan dienen voor een zelf samen te stellen reis. Aanpassingen zijn dus mogelijk.            

Bekijk v.a. €1.445,00
Georgië 9 dagen

Georgië 9 dagen

Maak kennis met Georgië, de voormalig Sovjetrepubliek met toostmeesters aan rijk gedekte tafels, hoge bergen, ruige dalen, snelstromende rivieren en een schat aan architectonisch erfgoed.

Bekijk v.a. €1.445,00