Rondreis Ethiopië

Rondreis Ethiopië met een groep of individuele reis naar Noord, of Zuid Ethiopië speciaal voor jou gemaakt, maar ook met een eigen groepje is het goed reizen, of relaxed op vakantie, in Ethiopië. Hier onder kun je lezen over onze groepsreizen en individuele rondreizen naar Ethiopië.

'Groepsreizen en maatwerk'

Ethiopië 17 dagen Zuid

Ethiopië 17 dagen Zuid

Zuid Ethiopië reis met een kleine groep en Nederlandse reisleiding waarbij je traditionele stammen ontmoet, bijzondere wildsoorten spot en Hara, de authentieke Arabische enclave, bezoekt.

Bekijk v.a. €2.845,00
Ethiopië 14 daagse klassiek individueel

Ethiopië 14 daagse klassiek individueel

Individuele ontdekkingsreis door het gastvrije Ethiopië met zijn eeuwenoude religieuze erfenis die nog steeds springlevend is. De reis geldt als voorbeeld en kan op vele manieren worden aangepast.    

Bekijk v.a. €2.145,00
Ethiopië 16 dagen

Ethiopië 16 dagen

Groepsreis Ethiopië, een must voor echte reizigers. Volg  comfortabel, met een kleine groep en Nederlandse reisleiding, de klassieke route met daarin alle hoogtepunten.

Bekijk v.a. €2.145,00
Ethiopië in vogelvlucht

Ethiopië in vogelvlucht

Korte individuele Ethiopië privé reis met louter hoogtepunten; de grootste markt van Afrika, de uitgehakte kerken van Lalibela, baboons in het Simien Park en het Portugees erfgoed in Gondar.  

Bekijk v.a. €2.085,00
Ethiopië Timkat Festival

Ethiopië Timkat Festival

Het Ethiopisch Timkat festival, dat jaarlijkse in januari in meerdere plaatsen in Ethiopië gehouden wordt, behoort zonder twijfel tot een van de bijzonderste festivals van Oost Afrika. In 2018 zijn we er weer!

Bekijk v.a. €2.245,00
Ethiopië stammen reis

Ethiopië stammen reis

Individuele Ethiopië reis met extra aandacht voor de grote hoeveelheid Ethiopische stammen. Maak kennis met de regio, en ontmoet; Hamar, Dorze, Karo, Ari, Konso, Mursi, Borana en Sidamo.

Bekijk v.a. €2.385,00