Rondreis Ethiopië

Rondreis Ethiopië met een groep of individuele reis naar Noord, of Zuid Ethiopië speciaal voor jou gemaakt, maar ook met een eigen groepje is het relaxed reizen, in Ethiopië. Groepsreis, of individuele privé reis, elke reis een wereldreis! Een Ethiopië rondreis kan een groepsreis, of een individuele maatwerk reis zijn. Waar je ook voor kiest Ethiopië is een bijzonder land, dus het wordt zeker ook een bijzondere reis. Wandelen op de hoogvlakten, rotwanden beklimmen om unieke kerken te bekijken, of stammen spotten in het zuidelijk deel van Ethiopië? Het kan allemaal. In het Noorden zijn het de plaatsen Gondar, Axum en Lalibela die in een reis niet mogen ontbreken. In het zuiden zijn het Hamar, Ari en Mursi, stuk voor stuk stammen, die in bezoek meer dan waard zijn. Dan zijn er nog de nomaden volkeren, koffieplantages en de Arabische enclave Hara. Elke Ethiopië rondreis heeft zo zijn hoogtepunten, waarbij de accommodatie in het Simien Park letterlijk de hoogste lodge van Afrika is. Touren in Ethiopië is wel vakantie, maar dan voor reizigers.

'Groepsreizen en maatwerk'

Ethiopië 17 dagen Zuid

Ethiopië 17 dagen Zuid

Zuid Ethiopië reis met een kleine groep en Nederlandse reisleiding waarbij je traditionele stammen ontmoet, bijzondere wildsoorten spot en Hara, de authentieke Arabische enclave, bezoekt.

Bekijk v.a. €2.845,00
Ethiopië 14 daagse klassiek individueel

Ethiopië 14 daagse klassiek individueel

Individuele ontdekkingsreis door het gastvrije Ethiopië met zijn eeuwenoude religieuze erfenis die nog steeds springlevend is. De reis geldt als voorbeeld en kan op vele manieren worden aangepast.    

Bekijk v.a. €2.145,00
Ethiopië 16 dagen

Ethiopië 16 dagen

Groepsreis Ethiopië, een must voor echte reizigers. Volg comfortabel, met een kleine groep en Nederlandse reisleiding, de klassieke route met daarin alle hoogtepunten.

Bekijk v.a. €1.985,00
Ethiopië in vogelvlucht

Ethiopië in vogelvlucht

Korte individuele Ethiopië privé reis met louter hoogtepunten; de grootste markt van Afrika, de uitgehakte kerken van Lalibela, baboons in het Simien Park en het Portugees erfgoed in Gondar.  

Bekijk v.a. €2.085,00
Ethiopië Timkat Festival

Ethiopië Timkat Festival

Het Ethiopisch Timkat festival, dat jaarlijkse in januari in meerdere plaatsen in Ethiopië gehouden wordt, behoort zonder twijfel tot een van de bijzonderste festivals van Oost Afrika. 

Bekijk v.a. €2.285,00
Ethiopië stammen reis

Ethiopië stammen reis

Individuele Ethiopië reis met extra aandacht voor de grote hoeveelheid Ethiopische stammen. Maak kennis met de regio, en ontmoet; Hamar, Dorze, Karo, Ari, Konso, Mursi, Borana en Sidamo.

Bekijk v.a. €2.385,00