Rondreis Egypte

Rondreis Egypte met een groep of individuele maatwerk Egypte reis zoals beschreven of speciaal voor jou gemaakt, maar ook met je eigen groepje, clubje, of gezelschap, is het goed reizen naar Egypte. Hoe het het dat jaarlijks zo veel mensen op vakantie, of reis gaan naar Egypte? Bekijk de reizen, we hebben er al heel wat georganiseerd.

'Groepsreizen en maatwerk'

Egypte 15 dagen

Egypte 15 dagen

Egypte klassieke groepsreis langs de Nijl, waar al honderden jaren geleden avonturiers de piramides beklommen en in graven met brandende fakkels de mooiste muurschilderingen werden bewonderd.

Bekijk v.a. €1.385,00
Egypte 10 daagse individuele reis

Egypte 10 daagse individuele reis

Individuele klassieke Egypte reis langs de Nijl, levensader van het land. Met aandacht voor het al het moois dat de Farao's ons hebben nagelaten in Cairo, Luxor en Aswan. En in Abu Simbel.      

Bekijk v.a. €1.345,00
Egypte 13 dagen met Rode Zee

Egypte 13 dagen met Rode Zee

Egypte op individuele basis langs levensader Nijl met Caïro als startplaats. De klassieke route met een duik in de Rode Zee als verfrissende afsluiting. 

Bekijk v.a. €1.445,00
Egypte met Nijl cruise

Egypte met Nijl cruise

Klassieke 8 daagse Egypte reis langs levensader Nijl op individuele basis. Cairo, Aswan, Luxor, alle culturele hoogtepunten met privé gids en 3 daagse comfortabele cruise op basis van vol pension.

Bekijk v.a. €1.245,00
Jordanië-Egypte 9 daagse individuele reis

Jordanië-Egypte 9 daagse individuele reis

Individuele reis door Jordanië en Egypte, waarbij aandacht voor één van de oude - en één van de zeven nieuwe wereldwonderen; de Egyptische piramides en Petra in Jordanië. 

Bekijk v.a. €1.485,00