Rondreis Armenië

Rondreis Armenië met een kleine groep of individuele Armenië reis met privé chauffeur, standaard of speciaal voor jou gemaakt, maar ook met een eigen clubje of gezelschap, is het goed reizen in Armenië. Rondreizen door Armenië is reizen langs veel werelderfgoed. Tijdens een groepsreis, of een individuele reis door Armenië bezoek je dan ook eeuwenoude kerken en kloosters, maar je krijgt ook indrukwekkende natuur te zien. De relatie die Armenië met de buurlanden heeft is wisselend, met Georgië en Iran is dit goed, maar met Azerbeidzjan en Turkije laat dit te wensen over. Het nationaal symbool, de berg Ararat die nu op Turks grondgebied ligt, is om die reden nooit in een rondreis Armenië opgenomen. Waar je wel mee te maken krijgt tijdens het reizen zijn Armeense wijn en honingproducten. Vriendelijke Armeniërs proberen voor een onvergetelijke vakantie te zorgen en niet uitgesloten is dat je bij ze thuis uitgenodigd wordt voor een uitgebreide Armeens maaltijd.

'Groepsreizen en maatwerk'

Noord Iran Armenië

Noord Iran Armenië

Twee minder toegankelijke regio's die voor het eerst in een groepsreis zijn gecombineerd. Van het sjiitische Iran naar het devote Armenië. Hoe voelt dat als je halverwege de grens passeert?      

Bekijk v.a. €2.645,00
Armenië Georgië 15 dagen

Armenië Georgië 15 dagen

Groepsreis naar Georgië en Armenië, twee boeiende landen in de Kaukasus, die allebei pretenderen als eerste het christendom te hebben omarmd. Kleine groep, fijne hotels, prettige vluchttijden.  

Bekijk v.a. €1.775,00
Armenië 9 dagen groepsreis

Armenië 9 dagen groepsreis

Armenië groepsreis. Met een kleine groep van max. 17 deelnemers en deskundige reisleiding reis je door dit vroeg christelijke land, vol kloosters, kerken en kathedralen. Armenië waar religie het  dagelijks leven bepaalt. 

Bekijk v.a. €1.245,00
Armenië 8 dagen individuele reis

Armenië 8 dagen individuele reis

Individuele Armenië reis waarbij een goede impressie gekregen wordt van het heden en verleden van Armenië en haar bewoners. De privé reis wordt uitgevoerd met auto met chauffeur.

Bekijk v.a. €1.445,00
Armenië Yerevan Tbilisi

Armenië Yerevan Tbilisi

Yerevan en Tbilisi, twee onbekende hoofdsteden in voor het toerisme twee nog grotendeels onontgonnen Europese landen: Georgië en Armenië. Kom terug met verhalen in de sfeer van Alexander de Grote.    

Bekijk v.a. €1.345,00