Rondreis Armenië

Rondreis Armenië met een kleine groep of individuele Armenië reis met privé chauffeur, standaard of speciaal voor jou gemaakt, maar ook met een eigen clubje of gezelschap, is het goed reizen in Armenië. We hebben al heel wat reizen georganiseerd.

'Groepsreizen en maatwerk'

Armenië Georgië 15 dagen

Armenië Georgië 15 dagen

Groepsreis naar Georgië en Armenië, twee boeiende landen in de Kaukasus, die allebei pretenderen als eerste het christendom te hebben  omarmd. Kleine groep, fijne hotels, prettige vluchttijden.  

Bekijk v.a. €1.785,00
Armenië 9 dagen groepsreis

Armenië 9 dagen groepsreis

Armenië groepsreis. Met een kleine groep en deskundige reisleiding reis je door dit vroeg christelijke land, vol kloosters, kerken en kathedralen. Armenië  waar religie het  dagelijks leven bepaalt. 

Bekijk v.a. €1.245,00
Armenië 8 dagen individuele reis

Armenië 8 dagen individuele reis

Individuele Armenië reis waarbij een goede impressie gekregen wordt van het heden en verleden van Armenië en haar bewoners. De privé reis wordt uitgevoerd met auto met chauffeur.

Bekijk v.a. €1.445,00
Armenië Yerevan Tbilisi

Armenië Yerevan Tbilisi

Yerevan en Tbilisi, twee onbekende hoofdsteden in voor het toerisme twee nog grotendeels onontgonnen Europese landen: Georgië  en Armenië. Kom terug met verhalen in de sfeer van Alexander de Grote.    

Bekijk v.a. €1.345,00