Groepsreizen

Er wordt gereisd in kleine groepen het vertrek is zo als snel gegarandeerd. Voor de reizen geldt een minimum en een maximum. Afhankelijk van de grootte van de groep is er sprake van Nederlandse, of lokaal Engels sprekende reisleider, sommige reizen hebben altijd Nederlandse reisbegeleiding. Als je alleen boekt kun je kiezen voor 'indeling', of een eenpersoonskamer reserveren. Boek vroeg, soms zijn tickets niet, of niet meer in een goedkope klasse verkrijgbaar en wordt de reis duurder!
Albanië 8 dagen groepsreis

Albanië 8 dagen groepsreis

Albanië groepsreis. Grieken, Romeinen en Ottomanen hebben hier hun sporen achter gelaten en dat verklaart het grote aantal UNESCO sites dat Albanië rijk is. Albanië deelt deze culturele rijkdom graag.    

Bekijk v.a. €1.145,00
Armenië 9 dagen groepsreis

Armenië 9 dagen groepsreis

Armenië groepsreis. Met een kleine groep van max. 17 deelnemers en deskundige reisleiding reis je door dit vroeg christelijke land, vol kloosters, kerken en kathedralen. Armenië waar religie het  dagelijks leven bepaalt. 

Bekijk v.a. €1.245,00
Armenië Georgië 15 dagen

Armenië Georgië 15 dagen

Groepsreis naar Georgië en Armenië, twee boeiende landen in de Kaukasus, die allebei pretenderen als eerste het christendom te hebben omarmd. Kleine groep, fijne hotels, prettige vluchttijden.  

Bekijk v.a. €1.775,00
Armenië Yerevan Tbilisi

Armenië Yerevan Tbilisi

Yerevan en Tbilisi, twee onbekende hoofdsteden in voor het toerisme twee nog grotendeels onontgonnen Europese landen: Georgië en Armenië. Kom terug met verhalen in de sfeer van Alexander de Grote.    

Bekijk v.a. €1.345,00
Azerbeidzjan Noord Iran 16 dagen

Azerbeidzjan Noord Iran 16 dagen

Groepsrondreis door Azerbeidzjan en Noord Iran. Bekijk met Nederlandse reisleiding, al het mooiste dat deze duizenden jaren oude regio te bieden heeft. Van de hoge Kaukasus naar Kaspische Zee.

Bekijk v.a. €2.745,00
Baltische Landen Architectuur reis

Baltische Landen Architectuur reis

De Baltische landen staan voor architectuur, Art Nouveau en Sovjet verleden. Met een kleine groep en deskundige Nederlandse reisleiding, reis je door drie onafhankelijke staten aan de Oostzee.      

Bekijk v.a. €1.445,00
Egypte 15 dagen

Egypte 15 dagen

Egypte groepsreis langs de Nijl, waar al honderden jaren geleden avonturiers de piramides beklommen en bij het schijnsel van brandende fakkels de mooiste muurschilderingen werden bewonderd.

Bekijk v.a. €1.385,00
Ethiopië 16 dagen

Ethiopië 16 dagen

Groepsreis Ethiopië, een must voor echte reizigers. Volg comfortabel, met een kleine groep en Nederlandse reisleiding, de klassieke route met daarin alle hoogtepunten.

Bekijk v.a. €1.985,00
Ethiopië 17 dagen Zuid

Ethiopië 17 dagen Zuid

Zuid Ethiopië reis met een kleine groep en Nederlandse reisleiding waarbij je traditionele stammen ontmoet, bijzondere wildsoorten spot en Hara, de authentieke Arabische enclave, bezoekt.

Bekijk v.a. €2.845,00
Ethiopië Timkat Festival

Ethiopië Timkat Festival

Het Ethiopisch Timkat festival, dat jaarlijkse in januari in meerdere plaatsen in Ethiopië gehouden wordt, behoort zonder twijfel tot een van de bijzonderste festivals van Oost Afrika. 

Bekijk v.a. €2.285,00
Georgië 8 dagen

Georgië 8 dagen

Georgië groepsreis, reis mee door het ruige Georgië met besneeuwde bergentoppen, groene valleien en snel stromende rivieren. Breng een toost uit op dit land vol UNESCO sites.

Bekijk v.a. €1.445,00
Georgië 9 dagen

Georgië 9 dagen

Maak kennis met Georgië, de voormalig Sovjetrepubliek met toostmeesters aan rijk gedekte tafels, hoge bergen, ruige dalen, snelstromende rivieren en een schat aan architectonisch erfgoed.

Bekijk v.a. €1.445,00
Georgië Grand Tour

Georgië Grand Tour

Georgië totaal. Reis van Oostelijk David Gareja tot het meest Westelijke Batumi. Van Zwarte Zee naar Upper Svaneti, waar de wereld eindigt. Zeer complete kennismaking met Georgië en de Kaukasus.

Bekijk v.a. €2.275,00
Iran 15 dagen klassiek

Iran 15 dagen klassiek

Klassieke Iran groepsreis met kleine groep waarbij je alle culturele hoogtepunten die Iran (Perzië) te bieden heeft te zien krijgt. Tijdens de reis zul je je verbazen over de gulle vriendelijkheid van de Iraanse bevolking.

Bekijk v.a. €1.875,00
Iran Lost Cities Classic

Iran Lost Cities Classic

Architectuur en Iran, klassieke groepsreis met Nederlandse begeleiding, waarbij naast alle hoogtepunten die Iran te bieden heeft extra oog is voor de hoogwaardige bouwkunst, zowel islamitische- als leemarchitectuur.

Bekijk v.a. €2.175,00
Iran Noord groepsrondreis

Iran Noord groepsrondreis

Noord Iran groepsrondreis naar het noordwestelijk deel. Iran herbergt een schat aan cultureel erfgoed, is landschappelijk gevarieerd en heeft een bonte etnische mix. Een regio om te bereizen!  

Bekijk v.a. €2.145,00
Iran reis 10 dagen

Iran reis 10 dagen

Reis reis die louter hoogtepunten kent en je in korte tijd veel van Iran laat zien. Natuurlijk reis je naar Shiraz, Yazd en Esfahan, maar je maakt ook kennis met een bevolking die je laat voelen oprecht welkom te zijn.

Bekijk v.a. €1.645,00
Jordanië 12 dagen actief

Jordanië 12 dagen actief

Actieve reis Jordanië. Naast de klassieke hoogtepunten als Petra en Jerash, ook aandacht en tijd tijdens deze groepsrondreis voor twee  minder bekende natuurparken en extra lang verblijf in de Wadi Rum woestijn.

Bekijk v.a. €1.545,00
Jordanië groepsreis 8 dagen

Jordanië groepsreis 8 dagen

Groepsreis Jordanië, een van de landen waar de toerist al vele jaren een graag geziene gast is: Jordanië. Reis mee door het Hashemitisch Koninkrijk, de kroonjuweel van het Midden-Oosten.

Bekijk v.a. €1.245,00
Marokko Fotoreis

Marokko Fotoreis

Met Peter Bliek. Lekker oefenen en leren in de praktijk. Fotograferen is leuk en het is een manier om bewust te kijken naar de wereld om je heen.

Bekijk v.a. €1.675,00
Marokko groepsreis 15 dagen

Marokko groepsreis 15 dagen

Mooie mix van Moorse en Franse invloeden, Arabisch maar ook Afrikaans. Kleine groep, ervaren Nederlandse reisleiding, zorgvuldig geselecteerde accommodaties.

Bekijk v.a. €1.345,00
Niger Gerewol festival reis

Niger Gerewol festival reis

Het jaarlijkse terugkerend Gerewol festival van de Wodaabe nomaden in Niger is zonder twijfel een van de meest bijzondere festivals van Afrika.

Bekijk v.a. €3.645,00
Noord Iran Armenië

Noord Iran Armenië

Twee minder toegankelijke regio's die voor het eerst in een groepsreis zijn gecombineerd. Van het sjiitische Iran naar het devote Armenië. Hoe voelt dat als je halverwege de grens passeert?      

Bekijk v.a. €2.645,00
Oezbekistan 13 dagen

Oezbekistan 13 dagen

Oezbekistan groepsreis, met een kleine groep en enthousiaste reisleiding. Reizen langs de mooiste plaatsen en het meest tot de verbeelding sprekende deel van de legendarische Zijderoute. 

Bekijk v.a. €1.845,00
Oezbekistan Turkmenistan 17 dagen

Oezbekistan Turkmenistan 17 dagen

Reis  Oezbekistan - Turkmenistan. Groepsreis door twee boeiende Centraal Aziatische landen, verbonden door een rijke historie, maar die zich anders hebben ontwikkeld. 

Bekijk v.a. €2.665,00
Soedan 13 dagen groepsreis

Soedan 13 dagen groepsreis

Groepsreis Soedan. Met een kleine groep en Nederlandse reisleiding naar het land van de Zwarte Farao's. Rustgevende woestijnlandschappen en Faraonisch erfgoed.    

Bekijk v.a. €2.975,00
Tunesië 15 dagen reis

Tunesië 15 dagen reis

Rondreis Tunesië, van Tunis en Le Klef naar de meest zuidelijke oases als Tozeur en Tataouine, en alles wat daar tussen ligt. Tunesië, rond reizen met een kleine groep. Zo dichtbij, zo anders, Arabisch met een vleugje Europa.

Bekijk v.a. €1.675,00
Turkije Oost 16 dagen

Turkije Oost 16 dagen

Oost Turkije reis. Met een kleine groep reis je rond in een regio met duizenden jaren oud erfgoed, bazaars, Koranscholen en de mooiste vergezichten die je ooit hebt gezien.

Bekijk v.a. €1.885,00