Het Coronavirus houdt de wereld (en veel reizigers) bezig. De meeste landen hebben beschermende maatregelen genomen, of gaan nog meer maatregelen treffen om verspreiding van het virus tegen te gaan. De bestemmingslanden gaan inwoners van risicolanden weren, of ze moeten een gezondheidscertificaat overleggen bij aankomst. Verder worden veel vluchten niet meer uitgevoerd door de vliegtuigmaatschappijen. Deze maatregelen zijn uiteraard onderhevig aan veranderingen.

Gaat mijn reis nog door?

Over de reizen met vertrek in de maand april is met iedereen contact opgenomen en de meeste reizen zijn verplaatst naar het najaar. Wat de reizen vanaf 1 mei betreft is er de hoop dat deze gerealiseerd kunnen worden, hierover wordt op korte termijn contact opgenomen over het wel of niet doorgaan. Uiteraard kan over reizen die voor september, of oktober staan gepland nog niets gezegd worden. Mocht de reis niet doorgaan, dan kan deze worden verplaatst, of wordt een SGR voucher uitgereikt.

Bekijk de actuele stand van zaken met betrekking Corona per bestemming op de website van WHO (World Health Organization).

Ook is op de site van IATA te lezen welke reisrestricties er gelden voor de verschillende bestemmingen.

Mocht u nog twijfels hebben over uw reis, neem dan gerust contact met ons op.